Koelwie?

Koelstof komt tot stand door een redactie van acht enthousiastelingen die samen het klimaatprobleem willen aanpakken. We komen om de twee weken samen om hard te werken aan de volgende editie. We bespreken wat we gaan doen, wie er wie helpt, wie alles even controleert... Want amai, daar komt veel bij kijken!

We stellen onszelf kort voor.


Toedels!


We stellen de redactie graag voor! 👋

Elias Kruithof

Als initiatiefnemer is Elias gaan schrijven en bellen. Daarnaast heeft hij vooral interesse in de sociale kant van de milieudiscussies.

Valentijn Prové

Valentijn voorziet de vormgeving van Koelstof. In zijn schrijfsels analyseert hij kritisch het discours van klimaat en activisme. Hij is ook activist bij verschillende actiegroepen.

Justine Soete

Illustraties zijn van de hand van Justine. Ze is vooral geïnteresseerd in het energievraagstuk en de partijpolitieke kant van milieudebatten.

Sien De Ridder

Als reporter ter plaatse brengt Sien diverse protestacties tot in uw woonkamer. De literatuur, haar andere grote interesse, leeft ze uit in het poëziehoekje.

Arthur Van Gorp

Als verantwoordelijke voor onze sociale media zal je Arthur vooral tegenkomen op Facebook en Instagram. Daarnaast verzorgt hij ook de administratieve kant van Koelstof.

Matthias Multani

Matthias is geboeid door de veranderingen in kleine, alledaagse handelingen die milieuproblemen en hun oplossingen met zich meebrengen.

Niels De Ridder

Als activist en schrijver is Niels geïnteresseerd in de praktijk van het actievoeren.

Michiel Baumers

Naast het maken van het cryptogram zorgt Michiel ervoor dat het tijdschrift nagelezen wordt, zodat de typfouten beperkt blijven.

We hebben ook een flitsend filmpje gemaakt zodat je ons nog beter kan leren kennen. 📹 👇